3 Şubat 2017 Cuma

İphone 8 için yeni konsept ortaya çıktı

iphone 8 konsept tasarımları gelmeye devam ediyor işte iphone 8 konsept çalışmalarının en başarılısı;




Her yıl yeni iPhone sürümü tanıtılmadan önce hazırlanan konsept tasarımlar hepimizin hoşuna gidiyordur. Bu sefer de iPhone 8 için yeni bir konsept tasarım hazırlandı ve oldukça başarılı bir çalışma olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
YouTube üzerinden yayımlanan videoda oldukça temiz bir tasarıma sahip olduğunu gördüğümüz iPhone 8'in ayrıca alt kısmında da fiziksel olmayan yeni tuşlar yerleştirilmiş. Bu da iPhone ailesi için oldukça yeni bir deneyim olabilir.

İzleyeceğiniz videoya göre iphone 8 özellikleri için  bugüne dek yapılan dedikoduların tamamı yeni konsepte toplanmış diyebiliriz. Lafı uzatmadan sizi iphone'nin yayınladığı video ile baş başa bırakalım






1 yorum:

  1. If you're attempting to lose pounds then you need to get on this brand new custom keto plan.

    To create this keto diet, certified nutritionists, fitness trainers, and professional cooks united to develop keto meal plans that are productive, convenient, money-efficient, and enjoyable.

    From their grand opening in January 2019, 1000's of clients have already completely transformed their figure and well-being with the benefits a proper keto plan can provide.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones provided by the keto plan.

    YanıtlaSil